منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 11 نفر
بازدید امروز: 731 نفر
بازدید دیروز: 659 نفر
تعداد کل بازدید: 1069186 نفر

مشاهده شماره خبر1355

عنوانوزیر بهداشت: یکپارچه سازی بیمه ها باعث عدالت در هزینه کرد منابع عمومی می شود
متن

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: عدالت در هزینه کرد منابع عمومی از طریق بیمه یکپارچه بدست می آید.

به گزارش خبرنگار وب دا؛ دکتر سیدحسن هاشمی در هفتاد و ششمین اجلاس روسای دانشگاههای  علوم پزشکی کشور، ضمن بیان این مطلب گفت: یکی از مهمترین دغدغه های دولت تدبیر و امید، معیشت مردم است.

وی افزود: روسای دانشگاههای علوم پزشکی کشور باید مراقب عملکرد خود باشند و مسئولیت خود را به عنوان یک فرصت برای خدمت گذاری به مردم بدانند.

 

خدمت به مردم یک اصل است

دکتر هاشمی در ادامه با بیان این که وظیفه ما خدمت به مردم است، گفت: وزارت بهداشت یک سازمان خدماتی است و نباید با ورود به دسته بندی ها و جناح بندی های سیاسی از وظیفه اصلی خود دور بمانیم.

 

ضرورت توجه به انتخاب مدیران صادق و توانمند

وزیر بهداشت خطاب به روسای علوم پزشکی گفت: در انتخاب و انتصاب مدیران و مسئولان لازم است افرادی سالم ، صادق و در عین حال توانمند انتخاب شوند.

دکتر هاشمی در ادامه با اشاره به کمبود اعتبارات بخش سلامت گفت: باید مراقب بودجه ای که در اختیار دارید باشید تا این مهم به زیردستان نیز اشاعه یابد.

وزیر بهداشت در ادامه مشکلات حوزه سلامت را در سه بخش مدیریتی و ساختار، منابع و تولیت عنوان کرد و در تشریح گفت: مقطعی بودن عمر مدیریت ها عامل هدر رفتن بخشی از منابع است.

وی با بیان این مطلب که مدیریت های ما اغلب تجربی است و آکادمیک نمی باشد، تاکید کرد: می توانیم در قسمت های مدیریتی از حضور مدیران متخصص غیر پزشک به طور موثر و فعال بهره بگیریم.

وزیر بهداشت ناکارآمدی قوانین را از دیگر مشکلات حوزه سلامت برشمرد: قوانین نوشته شده در حوزه سلامت بسیار خوب است ولی در مرحله اجرا الزامات آن فراهم نیست.

 

تخصیص تنها 2 درصد از اعتبارات برنامه پزشک خانواده به وزارت بهداشت

دکتر هاشمی در خصوص مشکل کمبود منابع نیز گفت: متاسفانه تاکنون هیچ اعتباری از محل درآمد هدفمندی یارانه ها به حوزه سلامت اختصاص نیافته است و تنها 2  درصد از اعتبارات مربوط به اجرای برنامه پزشک خانواده به این وزارتخانه تخصیص داده شده است.

وی با بیان این که در سال 92 بودجه بخش سلامت 7400 میلیارد تومان تعیین شده است، گفت: در مجموع بودجه بخش سلامت نسبت به سال گذشته 11 درصد افزایش یافته است بنابراین ضرورت دارد  حتماً راهکارهایی برای  کسب منابع جدید بیندیشیم و در این راه از افراد سالمی که متخصص اقتصاد هستند بهره جوییم.

وزیر بهداشت از دیگر اقدامات قابل اجرا برای رفع مشکل منابع در وزارت بهداشت ، واگذاری اداره بیمارستانها به بخش خصوصی و تغییر تعرفه ها را مورد  اشاره قرار داد.

دکتر هاشمی در ادامه با تاکید بر ضرورت  ایجاد یک بیمه فراگیر و توانمند گفت: عدالت در هزینه کرد منابع عمومی از طریق یک بیمه یکپارچه بدست می آید و شهروندان می توانند به طور مساوی از این بیمه بهره مند شوند.

وی با بیان این که مردم می توانند به طور مساوی از یکپارچه سازی بیمه ها بهره مند شوند افزود: افراد دیگر نیز در صورت توان می توانند از طریق بیمه های خصوصی بهره مند شوند.

 

همه دستگاهها مسئول سلامت مردم هستند

دکتر هاشمی به تولیت و یکپارچه سازی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: این یک بحث کلان است که لازم است شفاف شود.

وی با بیان اینکه در شورای عالی سلامت، وزارت بهداشت مسئول بهداشت کشور است، گفت: امروز همه دستگاهها مسئول سلامت مردم هستند.

وزیر بهداشت با بیان این که در حال وضعیت دارو در کشور سروسامان پیدا کرده است و به آرامش نسبی در این حوزه دست یافته ایم، گفت: لازم است در مصرف دارو نیز نظارت شود تا هزینه های دولت کاهش پیدا کند.

دکتر هاشمی گفت: امنیت غذایی نیز از دیگر مسائل مدنظر در پیوست سلامت است که در دستور کار وزارت بهداشت و برخی از وزارتخانه ها از جمله جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی قرار دارد.

 

ایجاد شبکه های بهداشتی در سراسر کشور

وزیر بهداشت در پایان گفت: ایجاد شبکه های بهداشتی در کل کشور از برنامه های وزارت بهداشت است که در صورت تحقق باعث کاهش هزینه ها از جیب مردم می شود و ان شاء ا... تا نیمه دوم سال 93 خدمت رسانی به مردم حتماً تغییر خواهد کرد

تاریخ درج1392:12:03
کلمات کلیدیيكپارچه سازي
بازدید834
گروهاخبار عمومي