منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 9 نفر
بازدید امروز: 657 نفر
بازدید دیروز: 465 نفر
تعداد کل بازدید: 1242991 نفر

مشاهده شماره خبر2830

عنوانواکسیناسیون آنفلوآنزا آغاز شد/گروه‌های پر خطر و کادر درمان در اولویت تزریق
متن

به گزارش داروغذا، مهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص واکسن آنفلوآنزا گفت: این واکسن باید هر سال تزریق شود اما کسانی که در معرض خطر ابتلا قرار دارند باید این واکسن را تزریق کنند در واقع کسانی که مبتلا به بیماری‌هایی همچون سرطان، نارسایی کلیه و کبد، نارسایی قلبی، بیماری‌های ریوی، زنان باردار و در کل کسانی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند باید اقدام به تزریق کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی هستند کادر بهداشت و درمان هم باید واکسن آنفلوآنزا بزنند چرا که علاوه بر اینکه حفظ سلامت آن‌ها مهم است بلکه مبتلا شدن آن‌ها به آنفلوآنزا می‌تواند باعث انتقال آن به بیماران یستری شود.

 

گویا عنوان کرد: توصیه می‌شود که پرستاران و پزشکان کادر درمانی سریعا اقدام به تزریق واکسن کنند.

وی با اشاره به اینکه افرادی که در معرض خطر ابتلا قرار دارند باید هرچه سریع‌تر قبل از فصل سرما اقدام به تزریق واکسن کنند، خاطرنشان کرد: با شروع فصل سرما با فراگیری آنفلوآنزا رو به رو خواهیم بود بنابراین افراد سریع‌تر اقدام به تزریق واکسن کنند.

تاریخ درج1393:06:31
کلمات کلیدیآنفولانزا
بازدید577
گروهاخبار عمومي