منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 10 نفر
بازدید امروز: 711 نفر
بازدید دیروز: 465 نفر
تعداد کل بازدید: 1243045 نفر

مشاهده شماره خبر3019

عنوانرئیس شعبه ۵۱ تعزیرات حکومتی استان تهران خبر داد پروتز ۸۰۰ هزار تومانی را ۱۸ میلیون می‌فروشند
متن

خبرگزاری تسنیم: رئیس شعبه ۵۱ تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: بخشی از پروتزهایی که به نام تولیدات کشورهایی چون آمریکا، سوییس و کانادا وارد کشور می‌شوند در واقع همگی تولید کشور چین هستند.

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، مرتضی خدایی رئیس شعبه 51 تعزیرات حکومتی استان تهران درباره وقوع برخی تخلفات در حوزه واردات تجهیزات پزشکی اظهار داشت: بخشی از تخلفات مربوط به ورود پروتزها است به گونه‌ای که بخشی از پروتزهایی که به نام تولیدات کشورهایی چون آمریکا، سوییس و کانادا وارد کشور می‌شوند در واقع همگی تولید کشور چین هستند.

وی با اشاره به فروش اینگونه از پروتزها با نرخ چند برابر قیمت‌ تمام‌شده گفت: به عنوان مثال پروتزهای زانو که قیمت تمام شده آنها 800 هزار تومان است،‌ با مبالغی مانند 15 یا 18 میلیون تومان به بیماران فروخته می‌شود.

خدایی با بیان اینکه در حوزه تجهیزات پزشکی میلیاردها دلار پول جابجا می‌شود اما کسی متوجه این حوزه نیست خاطرنشان کرد: برخی واردکنندگان بر سر مردم بلا می‌آورند که در حال حاضر چند پرونده که وضعیت عمیقی دارند، در تعزیرات رسیدگی می‌شود.

تاریخ درج1393:08:16
کلمات کلیدیپروتز
بازدید606
گروهاخبار عمومي