منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 13 نفر
بازدید امروز: 770 نفر
بازدید دیروز: 465 نفر
تعداد کل بازدید: 1243104 نفر

مشاهده شماره خبر3201

عنوانرئیس سازمان غذا و دارو خبر داد پاسخ محکم عراق به کشورهای غربی با واردات دارو از ایران
متن

خبرگزاری تسنیم: رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به پاسخ محکم عراق به کشورهای غربی با واردات دارو از ایران گفت: واردات دارویی کشور در سال‌جاری کاهش و صادرات دارویی نسبت به ۸ ماهه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش سلامت خبرگزاری تسنیم، رسول دیناروند، رئیس سازمان غذا و دارو در جمع مدیران شرکت های دارویی کشور اظهار داشت: واردات دارویی در سال‌جاری کاهش و صادرات نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی گفت: صادرات دارویی نسبت به سال گذشته در 8 ماهه 100 درصد افزایش داشت که مبلغ 105 میلیون دلار بود و امیدواریم با کمک شرکت‌های دارویی و تلاش آنها این رقم تا پایان سال به 160 میلیون دلار برسد.

دیناروند عنوان کرد: واردات دارو نیز نسبت به سال گذشته کاهش داشته است که در 8 ماهه 3 درصد بود که به نظر بسیار مناسب است به این دلیل که  در سال 92 اوج واردات در 6 ماهه دوم بود و در 6 ماهه اول 92 سختی‌هایی را در واردات دارو داشتیم ولی در 6 ماهه دوم برطرف شد، ترخیص‌ها از گمرک نیز در 6 ماهه دوم 40 درصد نسبت به 6 ماهه اول 92 بیشتر بوده است و اگر همین آمار تا انتها ادامه داشته باشد واردات دارویی و مواد موثره دارویی در 8 ماهه امسال 990 میلیون دلار بوده و احتمال دارد تا پایان سال به یک و نیم میلیون دلار برسد.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: دوسال پیش به‌خاطر مشکلات ارزی و اینکه ارز مورد نیاز دارو 2 و نیم میلیارد دلار بود که خوشبختانه در سال 93 وابستگی ارزی کل بازار دارویی کشور به زیر یک و نیم میلیارد دلار خواهد بود و این ارزشمند است و طبق اعلام وزیر بهداشت عراق واردات دارو به عراق 2  و نیم میلیارد دلار که این رقم به 3 میلیارد دلار رسیده است.

به گزارش سازمان غذا و دارو؛ دیناروند عنوان کرد: این فرصت بسیار طلایی است و همین کشور عراق که احساس می‌کند که خیانتی از طرف کشورهایی همچون ترکیه، عربستان و کشورهای غربی که واردات دارو به عراق عمدتاً از این کشورها بوده است و با این اقدام و واردات دارو از ایران پاسخ محکمی را به این کشورها خواهد داد.

وی در ادامه با بیان اینکه وضعیت تجهیزات پزشکی نیز بسیار خوب است، گفت: فقط یکی از شرکت‌ها برای واردات به عراق در 3 ماهه اخیر قراردادی معادل با 60 میلیون دلار داشته است و اگر این میزان تجهیزات پزشکی صادر شود 300 درصد افزایش صادرات در تجهیزات پزشکی را شاهد خواهیم بود و با این وجود ما می‌توانیم با سرمایه گذاری در بازار عراق به یک جهش صادراتی برسیم و اگر همت کنیم صادرات ما به مرز 500 الی 600 میلیون دلار نیز می‌رسد و این کار عجیبی نیست.

رئیس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: با مقایسه آمارها می‌توان گفت که می‌توانیم در صادرات رشد بسیار چشمگیری را داشته باشیم و بدون شک این رشد میسر است.

تاریخ درج1393:09:28
کلمات کلیدیواردات دارو
بازدید548
گروهاخبار داروئي