منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 13 نفر
بازدید امروز: 770 نفر
بازدید دیروز: 465 نفر
تعداد کل بازدید: 1243104 نفر

مشاهده شماره خبر3215

عنوانمحمد قصاع: دو داروی نوترکیب ایرانی در آستانه صادرات
متن

مدیر برون سپاری صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تا کنون از ۲۵۰ طرح دانش بنیانی که جهت اعطای تسهیلات به صندوق مراجعه کرده اند، دو طرح زمینه صادراتی داشته اند.

به گزارش داروغذا، محمد قصاع در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی فعالیت خود را از ابتدای سال جاری شروع کرده که تا پایان سال تعداد زیادی از طرح های شرکت های دانش بنیان به صندوق نوآوری و شکوفایی مراجعه می کنند.

وی افزود: تا کنون بیش از ۴۰۰ طرح از ۹۵۰ شرکت دانش بنیان به صندوق نوآوری و شکوفایی ارجاع داده شده و حدود ۲۵۰ طرح در صندوق نوآوری و شکوفایی مورد رسیدگی قرار گرفته است.

قصاع در خصوص حمایت صندوق از صادرات محصولات دانش بنیان توضیح داد و گفت: از این ۲۵۰ طرح مورد بررسی شده توسط صندوق، ۲شرکت در زمینه صادرات تقاضای حمایت داشته اند.

 

وی اذعان داشت: یکی از این شرکت ها برای صادرات و دیگری برای توسعه بازار به قصد صادرات محصولات خود به کشور های دیگر طرح خود را به صندوق نوآوری و شکوفایی ارائه کردند.

وی اظهار داشت: شرکت هایی که برای صادرات محصولات خود به صندوق مراجعه می کنند باید یک دوره تقریبا یک ساله پیگیری کنند تا محصولشان در آن کشور شناسایی و به ثبت برسد. همچنین باید مجوزهای رسمی و قانونی آن کشور را نیز اخذ کرده تا بعد از آن وارد زمینه صادرات شوند.

قصاع با اشاره به اینکه این محصولات در زمینه داروهای نوترکیب هستند، اذعان داشت: در حال حاضر صندوق نوآوری و شکوفایی توانسته تسهیلاتی برای صادرات محصولات این دو شرکت ارائه کند.

 

تاریخ درج1393:10:01
کلمات کلیدیصادرات
بازدید534
گروهاخبار داروئي