منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 13 نفر
بازدید امروز: 788 نفر
بازدید دیروز: 465 نفر
تعداد کل بازدید: 1243122 نفر

مشاهده شماره خبر3241

عنوانقیمت داروهای وارداتی کاهش چشمگیری داشته است/شرایط بحرانی در بازار دارویی نداریم
متن

مدیریت بهینه و سیاستگذاری‌های صنعت دارو به گونه‌ای است که بازار دارویی بویژه در خصوص ارائه خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج با بحران روبرو نیست و کاهش قیمت چشمگیری را در راستای حمایت از بیماران شاهد هستیم.


به گزارش داروغذا، دکتر بابک مصباحی عضوهیات مدیره انجمن داروسازان تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه سیاستگذاری‌های جدید در حوزه دارو سبب کاهش قیمت‌ها شد؛اظهار داشت: تخصیص ارز دولتی به شرکت‌های تولیدی و فعالیت آنها با دلار ارزان سبب شد تا میزان پرداخت‌ها از جیب مردم در حوزه دارو کاهش چشمگیری داشته باشد.

وی در خصوص کاهش قیمت داروهای وارداتی در ماههای پایانی سال بیان داشت: سازمان غذا و دارو به شرکت هایی که محصولات دارویی را از شرکت‌های برند دنیا با قیمت پایین خریداری می کنند اجازه واردات داد لذا شاهد کاهش قیمت در این نوع داروها بودیم.

 

وی افزود: برندهای اصلی نیز به منظور کنترل بازار قیمت محصولات دارویی خود را کاهش دادند و در حال حاضر اتفاقی که رخ داده این است که آن دسته از داروهایی که ارز دولتی به آنها اختصاص یافته و در مناقصات نیز خریداری شدند با قیمت پایین وارد بازار دارویی شده‌اند.

به گفته این دکترای داروسازای رقابت بین برندهای اصلی و خریداران برند با قیمت پایین سبب کاهش قیمت داروهای وارداتی در کشور شد که این امر برای بیماران صعب العلاج و خاص بسیار خوب است.

تاریخ درج1393:10:07
کلمات کلیدیقیمت دارو
بازدید734
گروهقيمتهاي دارويي