منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 10 نفر
بازدید امروز: 113 نفر
بازدید دیروز: 813 نفر
تعداد کل بازدید: 1244073 نفر

مشاهده شماره خبر3463

عنوانیارانه دارو در سال 94 کاهش یافت
متن
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به اعتبارات در نظر گرفته شده برای سال آینده(1394) این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: یارانه دارو در سال 1394 به یکهزار و 620 میلیارد تومان کاهش یافته است.

به گزارش سلامت نیوز، ایرج حریرچی در گفت وگو با ایرنا افزود: این در حالیست که یارانه دارو در سال جاری یکهزار و 836 میلیارد تومان بوده است.

وی به دیگر اعتبارات در نظر گرفته در بخش های مختلف این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: همچنین مبلغ یک درصد از ارزش افزوده که به این وزارتخانه تخصیص داده می شود، در سال آینده از دو هزار و 920 میلیارد تومان به سه هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.

 

حریرچی با بیان اینکه در بخش هدفمندی یارانه ها نیز چهار هزار و 800 میلیارد تومان در سال 94 برای وزارت بهداشت در نظر گرفته شده، ادامه داد: مبلغ مورد بحث طرح پزشک خانواده نیز همان دو هزار و 20 میلیارد تومان باقی مانده است.

وی افزود: با توجه به درک متقابلی که از قیمت نفت و موضوع اقتصادی دولت داریم، هماهنگ کرده ایم که همت جدی در این عرصه داشته باشیم و دولت را نیز در این راستا یاری کنیم.

قائم مقام وزیر بهداشت ادامه داد: براساس تخمین ها، تلاش می کنیم هزینه های سلامت را کاهش دهیم تا نشان دهیم که با دولت همراه هستیم.

حریرچی با بیان اینکه به خاطر کاهش قیمت نفت دولت محدودیت هایی در تخصیص بودجه سال آینده داشت، افزود: در مجموع در بودجه سال آینده حوزه سلامت افزایش چندانی دیده نشده است.

تاریخ درج1393:12:06
کلمات کلیدی
بازدید505
گروهاخبار عمومي