منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 26 نفر
بازدید امروز: 209 نفر
بازدید دیروز: 813 نفر
تعداد کل بازدید: 1244169 نفر

مشاهده شماره خبر3597

عنواندیناروند:» قیمت داروی ایرانی مناسب است/ ارتقای جایگاه داروسازی
متن

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو گفت: شاهد ارتقای جایگاه داروسازی در کشور در سال گذشته بوده‌ایم که در 15 سال اخیر بی‌سابقه بوده به طوری که سهم صنعت داروسازی از نظر درصد کل بازار افزایش یافته است.

به گزارش داروغذا به نقل از خبرنگار " ایفدونا "، دکتر رسول دیناروند در ششمین همایش داروسازی بالینی ایران، گفت: داروسازان در عرصه‌های مختلف به وظایف خود عمل کرده و نسبتاً موفق بودند چرا که با هزینه بسیار کم نیازهای دارویی را در کشور تأمین کرده‌ایم.

وی ادامه داد: رقم گردش دارویی کشور 4 میلیارد دلار است که نسبت به کشورهای همسایه کمتر است و این به دلیل عدم دسترسی به دارو نیست بلکه قیمت داروی ایرانی مناسب بوده و این یک عملکرد مثبت است.

دکتر دیناروند گفت: شاهد ارتقای جایگاه داروسازی در کشور در سال گذشته بوده‌ایم که در 15 سال اخیر بی‌سابقه بوده به طوری که سهم صنعت داروسازی از نظر درصد کل بازار افزایش یافته است. در سال 92، 62 درصد و در سال 93 به 63.5 درصد افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در حوزه علم و فناوری داروسازی بسیار خوب عمل کرده به طوری که نیمی از 25 دانشمند برتر در حوزه تولید علم در کشور را داروسازان تشکیل می‌دهند.

 

وی بر توسعه خدمات دارویی و مراقبت‌های دارویی تأکید کرد و گفت: در این حوزه ضعف داریم باید خدمات بهتر و حرفه‌ای‌تر شود و حضور فعال‌تری داروسازان در بیمارستان‌ها داشته باشند.

دکتر دیناروند ادامه داد: 550 بیمارستان و 120 هزار تخت بیمارستانی داریم یعنی باید تعداد بالایی از داروساز در بیمارستان‌ها حضور داشته باشند اما این گونه نیست بیمارستانی داریم که یک نفر داروساز دارد یا اگر داروساز را به صورت طرحی به بیمارستان نفرستیم آن بیمارستان داروساز نخواهد داشت.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: به نظر می‌رسد عدم حضور داروساز در بیمارستان‌ها یا به دلیل این است که به خدمات ما احساس نیاز نمی‌شود یا بدون داروساز کارها پیش می‌رود.

وی گفت: تعداد داروساز بالینی در کشور بسیار محدود است و نمی‌توانیم در ارتقای این حوزه به جایی برسیم و باید 20 درصد داروسازان برای در ارائه خدمت در بیمارستان‌ها آماده شوند.

دکتر دیناروند ادامه داد: طرحی را در حوزه داروسازی داشتیم که داروسازان پس از گذراندن 140 واحد می‌توانستند گرایش‌های بالینی، علم و فناوری، صنعت و ... را انتخاب کنند اما متأسفانه اولین سطح این رشته دکترای حرفه‌ای است و برای داشتن دوره فلوشیپ نمی‌توانیم نیروی زیادی در سال داشته باشیم.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: 25 نفر  در این رشته پذیرش داشته‌ایم که اگر 25 سال آینده هم به این روند پذیرش ادامه دهیم به هر بیمارستان یک داروساز می‌رسد.

وی تصریح کرد: باید مراقبت دارویی را انجام دهیم تا جایگاه داروسازی در نظام سلامت ارتقا یابد.

تاریخ درج1394:01:27
کلمات کلیدی
بازدید498
گروهاخبار عمومي