منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 29 نفر
بازدید امروز: 518 نفر
بازدید دیروز: 813 نفر
تعداد کل بازدید: 1244478 نفر

مشاهده شماره خبر3824

عنوانتوزیع داروی SFU
متن

رئیس اداره برنامه ریزی و آمار اداره کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو از توزیع داروی SFU بیماران سرطانی خبر داد.

 

به گزارش داروغذا، دکتر حمید رضا اینانلو رئیس اداره برنامه ریزی و آمار اداره کل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو با بیان اینکه طی 10 روز گذشته  مجوز های لازم جهت واردات داروی فلورواوراسیل (SFU ( صادر شده است و در روزهای گذشته توزیع آن آغاز شده و ادامه دارد افزود: این دارو به اندازه دیگر دارو های مورد استفاده در شیمی درمانی بیماران سرطانی، ضروری نبوده وعدم دسترسی آسان به آن دغدغه های زیادی  ایجاد نکرده است.

وی در توضیح بیشتر به پایگاه خبری سازمان غذا و دارو ایفدنا-IFDONAگفت: آزآنجا که داروی مذکور تولید داخل ندارد و صرفا از طریق واردات تامین می شود بدلیل کمبودی که در سطح جهانی متوجه اش گردید؛بازتاب یافت وبا برنامه ریزی که در خصوص آن صورت پذیرفت مشکل به سرعت برطرف شد و اکنون نیز کوچکترین نگرانی ای برای دسترسی بیماران به  آن وجود ندارد.

تاریخ درج1394:03:19
کلمات کلیدی
بازدید500
گروهاخبار عمومي