منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 29 نفر
بازدید امروز: 518 نفر
بازدید دیروز: 813 نفر
تعداد کل بازدید: 1244478 نفر

مشاهده شماره خبر3836

عنوانقیمت گذاری بیش از 300 کالا تجهیزات و ملزومات پزشکی صورت گرفته است
متن

مدیر کل اداره نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: بیش از 300 قلم کالا و تجهیزات پزشکی مورد نیاز مردم تاکنون قیمت گذاری شده است.

به گزارش داروغذا، مهندس سید حسین صفوی مدیر کل اداره نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو، ایفدونا، گفت: با توجه به مصوب هیات دولت مبنی بر قیمت گذاری و نظارت در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی از سوی وزارت بهداشت ، از اسفند ماه سال گذشته قیمت گذاری این تجهیزات آغاز شده است.

وی در ادامه افزود: تا کنون قیمت گذاری بیش از 300 قلم کالا صورت گرفته و بخش های دولتی و خصوصی و سایر نهادهای عمومی ملزم به رعایت قیمت های مصوبه هستند.

مهندس صفوی در ادامه گفت: این قیمت گذاری به تدریج از نیمه خرداد ماه سال جاری در سایت imed.ir اعلام می شود.

 

مدیر کل اداره نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی افزود: دانشگاههای علوم پزشکی و اداره نظارت و ارزیابی موظف به نظارت بر حسن اجرای این قیمت ها هستند.

وی خاطر نشان کرد: با هماهنگی های صورت گرفته با سازمان نظام پزشکی و کلیه بیمه ها ، هر گونه تخلف در عدم رعایت قیمت مصوب برخورد قانونی به همراه خواهد داشت.

صفوی در تشریح نوع کالاهای قیمت گذاری شده افزود: بیشتر این کالاها، کالاهای درمانی و بیمارستانی نظیر سمعک ، ویلچر  و ... هستند که مردم مستقیما با آنان سرو کار دارند و مردم از این طریق در جریان قیمت مصوب و قانونی این نوع کالاها قرار می گیرند.

وی در خصوص قاچاق برخی از تجهیزات و ملزومات پزشکی نیز گفت: با شروع طرح تحول نظام سلامت و اعلام فهرست اقلام مورد تایید وزارت بهداشت، مراکز دولتی موظف شدند کالاها را بر اساس فهرست اعلام شده، تهیه نمایند . لذا عرضه محصولات قاچاق و غیر قانونی در مراکز دولتی بسیار محدود شد.

صفوی همچنین اضافه کرد: در مراکز خصوصی نیز با قیمت گذاری صورت گرفته و اعلام فهرست اقلام مصوب و مورد تایید وزارت بهداشت، این فهرست در اختیار کلیه مراکز و مبادی مجاز فروش کالاهای قرار می گیرد تا از این طریق جلوی استفاده از کالاهای قاچاق در مراکز خصوصی نیز گرفته شود.

مدیر کل اداره نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در پایان خاطر نشان کرد: تمامی کالاهای قیمت گذاری شده به همراه کد 8 رقمی بر روی سایت این اداره اعلام می شود که این کد می تواند نشان دهنده قانونی بودن کالا باشد.

تاریخ درج1394:03:23
کلمات کلیدی
بازدید522
گروهاخبار عمومي