منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 30 نفر
بازدید امروز: 567 نفر
بازدید دیروز: 813 نفر
تعداد کل بازدید: 1244527 نفر

مشاهده شماره خبر3857

عنواندیناروند: کنترل بحران دارویی با تدبیر و حمایت دولت
متن

بیشتر مشکلات و بحران دارویی کشور مربوط به سال‌های 90، 91 و اوایل 92 بود که با بحران دارویی و کمبود صدها قلم دارو مواجه بودیم که خوشبختانه با تدبیر و حمایت دولت در دوره 4 ماهه توانستیم بحران دارویی کشور را کنترل کنیم.

به گزارش داروغذا به نقل از ایفدونا - Ifdona ، دکتر رسول دیناروند با بیان این که کشورهای غربی مدعی هستند که دارو و کالاهایی که بشردوستانه معرفی می‌شوند، مشمول تحریم نیستند، تصریح کرد: نمی‌توان تاثیر تحریم‌ها را کتمان کرد و مسلماً بحران دارویی کشور ناشی از تحریم بوده است.

 

دکتر دیناروند در توضیح گفت: وقتی ارتباط نظام بانکی ایران با نظام بانکی کشورهای تحریم کننده قطع می شود و بانک مرکزی تحریم می شود، انتقال پول مشکل پیدا می کند و درآمدهای ارزی ایران محدود می شود و از سویی امکان فروش نفت فقط به کشورهای انگشت شماری محدود می‌شود مسلماً در توانایی کشور در تامین نیازها خدشه و خلل وارد می شود.

 

وی افزود: البته در این موضوع که با تدبیر می شد از این بحران کاست و اثرات آن را کمتر کرد شکی نیست و به همین دلیل با روی کار آمدن دولت جدید توانستیم در ظرف یک دوره 4 – 5 ماهه بحران دارویی را کم کنیم و کمبودها را به حدی که معقول بود برسانیم و همین طور افزایش قیمت ها را از طریق حمایت از بیماران کنترل کنیم.

 

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در ادامه خاطرنشان کرد: گرچه توانستیم بحران دارویی را رفع کنیم ولی واقعیت این است که کار با سختی پیش می رود و به راحتی نیازهای دارویی کشور تامین نمی شود.

 

 

وی گفت: خوشبختانه با حمایت همه بخش های دولت و تصمیمات گرفته شده در دولت توانستیم مشکلات حوزه دارو را به حداقل برسانیم.

 

دکتر دیناروند یادآور شد: گزارش هایی در کشور به ویژه در زمان کمبود شدید دارو و بحران دارویی در کشور داشتیم که برخی از بیمارانی که به جهت عدم دسترسی به دارو درمانشان دچار مخاطره شدند.

 

وی یادآور شد: صدها قلم کمبود دارویی داشتیم ولی بیمارانی که نجاتشان وابسته به دریافت دارو بود بیشتر در معرض آسیب و خطر قرار داشتند و در تامین داروهای افرادی که نیاز به فاکتورهای خونی داشتند و نیز بیماران سرطانی خلل ایجاد شده بود.

 

دکتر دیناروند با اشاره به این که هنوز تحریم ها برداشته نشده است و وجود دارد گفت: به هرحال دولت در تامین داروهای مورد نیاز بیماران به دلیل تولید صنایع داخلی دارویی در کشور و همینطور تاثیرات توافقات ناشی از ژنو موفق عمل کرد.

 

این مقام مسوول گفت: منابع مالی جدیدی ناشی از توافق نامه ژنو دریافت کردیم و مسیرهای جدید بانکی برای تامین نیازهای بانکی در یکی دو بانک کشورهای اروپایی باز شده است که کار جابه جایی پول در آنها انجام می شود و این موضوع کمک خوبی به تامین و تدارک دارو در پی داشته است.

 

دکتر دیناروند همچنین با بیان این که در حوزه تجهیزات پزشکی تحریم‌ها جدی‌تر بوده است، گفت: برخی از دستگاه‌های تشخیصی و درمانی و تجهیزات پزشکی ما مستقیماً تحریم هستند.

 

وی در پایان افزود: در برخی از تجهیزات پزشکی که کاربرد دوگانه دارند مانند دستگاه‌های آنالیز، صراحتتاً تحریم وجود دارد و به دلیل تحریم این تجهیزات را به ما نمی دهند و ما مجبور هستیم از مسیرهای دیگر و با قیمت بسیار بیشتر این تجهیزات را تامین کنیم.

تاریخ درج1394:03:30
کلمات کلیدی
بازدید463
گروهاخبار عمومي