منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 11 نفر
بازدید امروز: 609 نفر
بازدید دیروز: 813 نفر
تعداد کل بازدید: 1244569 نفر

مشاهده شماره خبر3930

عنوانساخت مرکزی برای رسیدگی به صفر تا صد سرطان
متن

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر از ساخت مرکز جامع و فوق تخصصی پیشگیری و درمان برای پرداختن به صفر تا صد بیماری سرطان خبر داد.

به گزارش داروغذا، محمدرضا اسکندری در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، درباره ساخت یک مرکز فوق تخصصی سرطان اظهار کرد: در بیمارستان خاتم یک مجموع جامعی در بحث سرطان در حال احداث است که ان شاءا... طی چهار ماه آینده این پروژه آماده می‌شود.

 

وی ادامه داد: مجموعه خاتم شامل کلینیک‌های مختلف است که این پروژه نیز جزو بیمارستان خاتم محسوب می‌شود و فضای مکانی این پروژه بالغ بر 13 تا 14 هزار متر مربع است.

مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر در توضیح بیشتر درباره خدمات این مرکز سرطان عنوان کرد: این مرکز سرطان مجموعه کاملی خواهد بود که از صفر تا صد موضوع سرطان را خواهد پرداخت.

اسکندری درباره چگونگی خدمات این مرکز جامع سرطان به بیمارن خاطرنشان کرد: بیمارستان خاتم در وهله نخست خدمات خود را به ایثارگران ارائه می‌دهد ولی همیشه خدمات آزاد هم ارائه کرده است، این مرکز جامع و فوق تخصصی پیشگیری و درمان سرطان نیز به اینگونه عمل خواهد کرد.

تاریخ درج1394:04:15
کلمات کلیدی
بازدید450
گروهاخبار عمومي