منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 12 نفر
بازدید امروز: 433 نفر
بازدید دیروز: 924 نفر
تعداد کل بازدید: 1162855 نفر

مشاهده شماره خبر4140

عنوانرونمایی از 3 داروی جدید با حضور دیناروند
متن

با حضور رییس سازمان غذا و دارو از سه دارو در زمینه درمان بیماری‌های ام.

اس، هپاتیت C و کلیت روده کاربرد دارند، در کرمانشاه رونمایی شد.

به گزارش داروغذا از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه کرمانشاه، دکتر رسول دیناروند در آیین رونمایی از سه داروی جدید شرکت باختر بیوشیمی استان کرمانشاه، این داروها را ارزشمند در بحث درمان بیماران و نیز جلوگیری از خروج ارز از کشور عنوان کرد.

وی با اشاره به کاربرد این داروها در درمان ام.اس و هپاتیت ‌C گفت: یکی از این داروها که برای اولین بار در کشور تولید می‌شود، 95 درصد مبتلایان به هپاتیت C را که به درمان‌های قبلی جواب نداده و بدن آنها مقاوم شده را درمان می‌کند. این بیماران در نبود این دارو به تدریج وارد فاز خطرناک بیماری و سیروز کبدی شده و برخی از آنها مجبور به پیوند کبد می‌شدند و این امر قطعا علاوه بر به خطرافتادن جان‌شان، هزینه‌های هنگفت درمانی بسیاری را هم برای آنها به همراه داشت.

دیناروند به قیمت بالای نوع خارجی این دارو اشاره کرد و افزود: برای یک دوره درمانی سه ماهه 100 هزار دلار باید پرداخت می‌شد که این میزان با تخفیف به قیمت 40 هزار دلار به کشور داده می‌شد، البته نه بیماران و نه دولت از عهده تامین آن بر نمی‌آمدند و خوشبختانه شرکت باختر بیوشیمی کرمانشاه برای اولین بار خط تولید این دارو را در کشور راه اندازی کرد و از هفته آینده با قیمت بسیار پایین در مقایسه با نمونه خارجی راهی بازار خواهد کرد.

رییس سازمان غذا و دارو «دی متیل فومارات» دیگر داروی تولیدی این شرکت را مورد اشاره قرار داد و افزود: علاوه بر خود دارو، تکونولوژی بکار رفته در ساخت آن نیز برای اولین بار در صنعت داروسازی کشور مورد استفاده قرار گرفته و تکنولوژی آن بگونه‌ای است که کپسول‌های دارو باید در معده سالم مانده و در روده باز شود.

دیناورند در ادامه با اشاره به وجود 60 هزار بیمار ام اس در سطح کشور اظهار کرد: در حال حاضر حدود نیمی از این بیماران درمان‌های روتین دارند که 80 درصد آنها از داروهای ایرانی برای درمان خود استفاده می‌کنند.

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تمام داروهای مورد نیاز در درمان ام . اس توسط شرکت داروسازی داخل تولید می‌شود، گفت: خوشبختانه با توجه به کیفیت مرغوب و قیمت بسیار پایین داروهای تولید داخل، روند درمان بیماران ام.اس کشور با استفاده از داروهای خارجی و گران قیمت در حال سوق یافتن به سمت استفاده از داروهای تولید داخل است.

وی با اعلام ابراز رضایت بیماران ام اس و پزشکان آنها از داروهای ام اس تولید داخل گفت: علاوه بر کیفیت، بیماران ام اس با استفاده از داروهای تولید داخل آرامش خوبی را به خاطر دسترسی همیشگی به دارو خواهند داشت.

دیناروند در بخش دیگری از صحبت‌هایش به ضعف شرکت‌های داروسازی کشور در زمینه صادرات محصولات‌شان اشاره کرد و افزود: متاسفانه شرکت‌های داروسازی ما در زمینه فروش و صادرات محصولات‌شان دچار ضعف هستند و باید در این زمینه خود را تقویت کنند.

تا پایان سال داروهای مهم و گران‌قیمتی در کشور رونمایی می‌شود

به گزارش ایسنا، دیناروند همچنین در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سال گذشته حدود 97 درصد داروهای مصرفی کشور تولید داخل بود، گفت: با این وجود همین سه تا چهار درصد داروهای وارداتی حدود یک سوم ارزش بازار دارویی کشور را به خود اختصاص دادند.

وی در ادامه با بیان اینکه سالانه بطور میانگین 30 تا 40 قلم داروی جدید در شرکت‌های داروسازی کشور تولید می‌شود، گفت: داروهای بسیار مهم و گرانقیمتی در شرکت‌های داروسازی کشور در حال تولید است که در حال طی مراحل کنترل کیفیت هستند و به محض تایید، معرفی می‌شوند.

وی با بیان اینکه از لحاظ تولید دارو در شرایط مطلوبی هستیم، گفت: هیچگاه هدف ما به صفر رساندن واردات دارو نیست، زیرا محققین بسیاری در تمام دنیا روی تولید داروهای جدید کار می‌کنند که گاهی این داروها برای درمان بیماران ما ضروری است و ورود این داروها به درمان و نجات این بیماران کمک می‌کند.

معاون وزیر بهداشت افزود: هنر این است که شرکت های داروسازی داخلی به سرعت به دستاوردهای جدید دارویی جهان دست یابند.

تاریخ درج1394:06:16
کلمات کلیدی
بازدید491
گروهاخبار عمومي