منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 12 نفر
بازدید امروز: 433 نفر
بازدید دیروز: 924 نفر
تعداد کل بازدید: 1162855 نفر

مشاهده شماره خبر4148

عنوانتبلیغ ماهواره ای مجوز محصولات را باطل می کند/رسانه ها برای تبلیغات استعلام بگیرند
متن

مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: کالاهایی که در ماهواره ها و شبکه های غیرمجاز تبلیغ می شوند هیچ مجوزی از وزارت بهداشت ندارند و اگر مجوزی نیز داشته باشند مجوز آنها به سرعت تعلیق و باطل می شود.

 

به گزارش داروغذا، دکتر هدایت حسینی، مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو " ایفدونا " در مورد تبلیغات فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی در رسانه ها اظهار داشت: تبلیغات در رسانه ها یکی از موضوعاتی است که مورد توجه ویژه ای قرار دارد.

وی گفت: تبلیغات محصولات غذایی به خصوص فرآورده های غذایی وارداتی در شبکه های غیرمجاز و ماهواره ها ممنوع است که این اقدام با همکاری وزارت ارشاد صورت میگیرد که در صورت تبلیغات در ماهواره تمامی پروانه های محصولاتی که در ماهواره تبلیغ دارند باطل می شود.

 

دکتر حسینی افزود: کالاهایی که در ماهواره ها و شبکه های غیرمجاز تبلیغ می شوند هیچ مجوزی از وزارت بهداشت ندارند و اگر مجوزی نیز داشته باشند مجوز آنها به سرعت تعلیق و باطل می شود.

مدیر کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: تبلیغات فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی در رسانه های داخلی ممنوعیتی ندارد ولی بر اسا ماده 37 قانون تبلیغات کالاهای آسیب رسان به سلامت در حال حاضر ممنوع است که فهرست کالاهای آسیب رسان به سلامت به صورت کارشناسی تهیه شده و به سازمان صدا و سیما و به مراجعی که بر تبلیغات نظارت دارند ابلاغ شده است؛ محصولات آسیب رسان محصولاتی را شامل می شود که میزان نمک ،چربی و شکر آنها بالا می باشد که در سه دسته هستند که تبلیغات این محصولات قطعا ممنوع است و هیچ تبلیغاتی را در هیچ رسانه ای داشته باشند.

دکتر حسینی گفت: محصولات آرایشی و بهداشتی که محوزهای لازم را از وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو داشته باشند می توانند تبلیغات داشته باشند ولی اگر محصولی مجوز نداشته باشد و تبلیغی را در هر رسانه ای داشته باشد تخلف است و با ان ها به شدت برخورد می کنیم.

تاریخ درج1394:06:18
کلمات کلیدی
بازدید532
گروهاخبار عمومي