منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 7 نفر
بازدید امروز: 275 نفر
بازدید دیروز: 924 نفر
تعداد کل بازدید: 1162697 نفر

مشاهده شماره خبر4365

عنوانکمبود داروی حیاتی مبتلایان به ام اس به زودی برطرف می‌شود
متن
رئیس انجمن داروسازان تهران با توجه به کمبود آمپول «اکستاویا»، گفت: این آمپول یک داروی حیاتی برای بیماران مبتلا به ام اس محسوب می‌شود که گاهی واردات آن دچار مشکل می‌شود اما مسئولان اعلام کرده‌اند این مساله به زودی برطرف می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا،جلیل سعیدلو از کمبود موقتی آمپول «اکستاویا» مورد نیاز بیماران مبتلا به ام اس خبر داد و گفت: ام اس یک بیماری التهابی است که در آن غلاف میلین دچار اختلال می‌شود، به گونه‌ای که سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیام خود را منتقل کنند که این امر موجب پیشرفت بیماری می‌شود، بنابراین، این بیماران نیازمند تزریق این آمپول برای تسهیل انتقال پیام‌های عصبی هستند.

رئیس انجمن داروسازان تهران، افزود: آمپول «اکستاویا» یک داروی وارداتی است که مشابه داخلی ندارد، به همین دلیل گاهی واردات این دارو به دلایل مختلف دچار مشکل می‌شود اما مسئولان اعلام کرده‌اند که به زودی برطرف می‌شود.

 

بر اساس این گزارش، اکستاویا (Extavia) داروی مورد تائید سازمان غذا و داروی آمریکا است. این دارو برای مبتلایان به بیماری خود ایمنی ام‌اس که بیماری آنها تازه تشخیص داده شده یا به تازگی عود کرده است، مورد تایید قرار گرفته است.

تاریخ درج1394:09:03
کلمات کلیدی
بازدید630
گروهاخبار عمومي