منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 18 نفر
بازدید امروز: 220 نفر
بازدید دیروز: 924 نفر
تعداد کل بازدید: 1162642 نفر

مشاهده شماره خبر4370

عنوانتولید داروهای مورد نیاز برای درمان هپاتیت B و C در کشور
متن

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از تولید داروهای مورد نیاز برای درمان هپاتیت B و C در کشور خبر داد.

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، دکتر رضا ملک‌زاده در پانزدهمین همایش بین‌المللی گوارش و کبد ایران در شیراز با بیان اینکه این داروها با قیمتی کمتر از نمونه‌های خارجی تولید و روانه بازار شده است، ابراز امیدواری کرد: «در آینده نزدیک به کمک این داروها درمان کامل بیماری های هپاتیت B و C امکان‌پذیر خواهد شد.»

رئیس انجمن متخصصان گوارش و کبد ایران با بیان اینکه مهم‌ترین گام در درمان هپاتیت شناسایی افراد مبتلا است، گفت: «درحال حاضر برآورد می‌شود بیش‌از 250هزار نفر در کشور به هپاتیت C مبتلا هستند اما 20هزار نفر آنها تاکنون شناسایی شده‌اند.»


ملک‌زاده افزود: «تعداد ناقلان بیماری هپاتیت B در کشور نیز یک میلیون و 500 هزار نفر هستند که از این تعداد 50 هزار بیمار شناسایی شده‌اند.»

تاریخ درج1394:09:06
کلمات کلیدی
بازدید469
گروهاخبار عمومي