منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 12 نفر
بازدید امروز: 130 نفر
بازدید دیروز: 924 نفر
تعداد کل بازدید: 1162552 نفر

مشاهده شماره خبر4531

عنوانسجادی: داروخانه‌های دولتی نباید جای بخش خصوصی را بگیرند
متن

دبیر انجمن داروسازان ایران گفت: «تهیه و تسهیل دارو یکی از عمده وظایف حکومت و دولت است و به همین منظور دولت‌ها ابزارهای مختلف را برای تسهیل دسترسی بیماران به کار می‌گیرند.

»

دبیر انجمن داروسازان ایران گفت: «تهیه و تسهیل دارو یکی از عمده وظایف حکومت و دولت است و به همین منظور دولت‌ها ابزارهای مختلف را برای تسهیل دسترسی بیماران به کار می‌گیرند.»

به گزارش داروغذا به نقل از سپید آنلاین، سیدمهدی سجادی دبیر انجمن داروسازان ایران فلسفه وجود داروخانه را حلقه واسط میان پزشک و بیمار دانست و گفت: «مسئله اساسی در این میان گسترش داروخانه‌های دولتی به بهانه‌های مختلف و در پناه توجیهات عام‌المنفعه، غیر انتقاعی، غیر اقتصادی و با گزاره‌هایی نظیر ضرورت تسکین آلام مردم است. »


وی به موضوع گسترش داروخانه‌های هلال‌احمر نیز اشاره کرد و گفت: «هلال‌احمر بر اساس اساسنامه موجود، می‌تواند در مواقع بحرانی در تهیه و توزیع دارو کمک‌رسانی کند ولی این نمی‌تواند به معنای تاسیس داروخانه و گرفتن سهم از بازار دارویی کشور تفسیر شود.»


سجادی تصریح کرد: «شاید دلیل وجود این علاقه‌مندی غیر قابل توجیه در هلال‌احمر به این موضوع بازگردد که اصلی‌ترین وظیفه هلال‌احمر در حوادث غیرمترقبه رنگ پیدا می‌کند تا به کمک مردم بشتابد و از آنجایی که حوادث غیر مترقبه همیشه در کشور اتفاق نمی‌افتد، خواسته یا ناخواسته این مسئله سازمان هلال‌احمر را تبدیل به سازمانی منفعل کرده که حال در صدد است تا با ایجاد داروخانه در سراسر کشور خود را تبدیل به سازمانی فعال در حوزه بهداشت و درمان سازد. اقدامی که به وضوح به توسعه بخش خصوصی و اشتغال فارغ‌التحصیلان داروسازی لطمه زده و حتی مانع مشوق‌های موثر برای هدایت سرمایه‌ها به بخش خصوصی می‌شود.»


وی در پایان تاکید کرد: «برخلاف سایر کالاها، بحث گسترش بازار دارویی کشور به هیچ‌وجه مورد نظر سیاستگذاران نیست و دقیقا هم رویکرد بسیار مناسب و معقولی است. حال در چنین شرایطی که قرار نیست بازار رشد کند و در حالی که نزدیک به 55 درصد بازار در اختیار بخش دولتی است، تنها راه منطقی برای توسعه و تقویت فعالیت بخش خصوص در حوزه دارو، کاهش سهم دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی است.»

تاریخ درج1394:11:03
کلمات کلیدی
بازدید420
گروهاخبار عمومي