منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 12 نفر
بازدید امروز: 130 نفر
بازدید دیروز: 924 نفر
تعداد کل بازدید: 1162552 نفر

مشاهده شماره خبر4551

عنواناسناد همکاری اقتصادی و بهداشت و درمان میان ایران و ایتالیا امضا شد
متن

اسناد همکاری اقتصادی و بهداشت و درمان عصردوشنبه در مراسمی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران و ماتئو رنتزی نخست وزیر ایتالیا به امضاء رسید.

به گزارش داروغذا از ایرنا، مراسم امضاء تفاهم نامه همکاری میان ایران و ایتالیا درمراسمی با حضور دکتر روحانی رییس جمهوری کشورمان و ماتئو رنتزی نخست وزیر ایتالیا برگزار شد.


در ابتدای این مراسم دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و خانم لونزین وزیر بهداشت ایتالیا تفاهم نامه را در حوزه بهداشت و سلامت تفاهم نامه هایی را امضا کردند.

 


در ادامه عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی ایران تفاهم نامه ای را در زمینه حمل و نقل به امضاء رساندند.همچنین محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی کشورمان در ادامه این مراسم با همتای ایتالیایی تفاهم نامه همکاری های اقتصادی درعرصه کشاورزی را امضاء کرد.همچنین قرارداد همکاری ایران و ایتالیا در زمینه راه و شهرسازی با حضور محمد سعید نژاد معاون وزیر راه و شهرسازی و مقامات ایتالیایی به امضاء رسید.تفاهم نامه همکاری در زمینه فعالیت های گازی نیز میان ایران و ایتالیا در این مراسم به امضاء رسید.


ایران خواستار حضور سرمایه گذاران ایتالیایی در این کشور شده و ایتالیا نخستین مقصد رییس جمهوری کشورمان پس از اجرای برجام است.


18میلیارد و 400 میلیون دلار حجم تفاهم نامه هایی است که میان ایران و ایتالیا امضاء می شود.


دو کشور آمادگی خود را برای اسناد مختلف حوزه سرمایه گذاری اعلام کرده بودند. نزدیک به 100 فعال اقتصادی دکتر روحانی را در این سفر همراهی می کنند.

تاریخ درج1394:11:06
کلمات کلیدی
بازدید521
گروهاخبار عمومي