منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 13 نفر
بازدید امروز: 130 نفر
بازدید دیروز: 924 نفر
تعداد کل بازدید: 1162552 نفر

مشاهده شماره خبر4569

عنوانبازرس انجمن داروسازان ایران: ساز ناکوک بیمه‌ها، رنج مکرر بیمارها
متن

بازرس انجمن داروسازان ایران از ساز ناکوکی می‌گوید که بیمه‌ها می‌نوازند و رنج مکرر بیماران می‌شود.

به گزارش داروغذا به نقل از خبرگزاری تسنیم، یکی از مضحکه‌های ناعدالتی حوزه سلامت زمانی رخ می‌دهد که دو بیمار با یک بیماری وارد داروخانه می‌شوند و هر کدام نیز یک داروی مشابهه ای را براساس تجویز پزشکشان از داروخانه مطالبه می کنند ولی در کمال تعجب هر کدام باید مبالغ متفاوتی را پرداخت کنند زیرا سازمانهای بیمه گر هر کدامشان ساز ناکوک خود را برای تعیین قیمت دارو می‌نوازند و این بیمار است که با پاهای لغزانش دیگر مجالی برای انتخاب ندارد.

 

در این رابطه حفیظ اله پورحیدر بروجنی - بازرس انجمن داروسازان ایران درباره معضل اختلاف بیمه‌ها در تعرفه شان نسبت به قیمت‌های دارویی که وزارت بهداشت تعیین می‌کند، به تسنیم عنوان کرد: بیشتر این مشکل مربوط به سازمان‌های بیمه ای تامین اجتماعی و خدمات درمانی (بیمه سلامت ایرانیان) است که مصوبات قیمت گذاری وزرت بهداشت را گاهاً یکی از آنان قبول نمی‌کند و باعث ایجاد چالش در سطح جامعه و بیماران می‌شود.

بازرس انجمن داروسازان ایران خاطرنشان کرد: سازمانهای بیمه‌گر باید در زمینه قیمت گذاری دارویی از سازمان غذا و دارو تبعیت کنند و این سازمان را در این حوره به رسمیت بشناسند و هر زمان تغییر قیمت دارو از طرف این سازمان صورت می‌پذیرد تامین اجتماعی و بیمه سلامت ایرانیان و در نهایت بیمه نیروهای مسلح این تغییرات را لحاظ کنند.

 

تاریخ درج1394:11:11
کلمات کلیدی
بازدید589
گروهاخبار عمومي