منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 9 نفر
بازدید امروز: 914 نفر
بازدید دیروز: 636 نفر
تعداد کل بازدید: 1162412 نفر

مشاهده شماره خبر4653

عنوانتوسط معاونت غذا و دارو ی یزد انجام شد تجلیل معاونت غذا و داروی استان یزد از اولین داروخانه مجری طرح «یکسان سازی پوشش دارویاران داروخانه»
متن

داروخانة شبانه روزی دکتر امامزاده يزدي به عنوان اولین داروخانه در استان یزد اقدام به یکسان سازی پوشش دارویاران داروخانه و متفاوت با دکتر داروساز نموده است.

به گزارش ايفدونا - Ifdona ،به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی یزد،در راستای اجرای طرح «یکسان سازی پوشش دارویاران داروخانه» ابلاغ شده از سازمان غذا و دارو، داروخانة شبانه روزی دکتر امامزاده يزدي به عنوان اولین داروخانه در استان یزد اقدام به یکسان سازی پوشش دارویاران داروخانه و متفاوت با دکتر داروساز نموده اند. دکتر مصدق، معاون غذا و داروی استان، ضمن قدردانی از دکتر سید محمد امامزاده یزدی، مؤسس و مسئول فنی داروخانه، اظهار امیدواری کرد این اقدام آغازی بر اجرای طرح مذکور در تمام استان باشد و سایر داروخانه ها به زودی به این مهم مبادرت ورزند. وی افزود، متمایز نمودن پوشش دکتر داروساز داروخانه در بهبود خدمات دارویی و به خصوص مشاورة دارویی به بیماران نقش به سزایی ایفا می کند.

تاریخ درج1394:12:01
کلمات کلیدی
بازدید470
گروهاخبار عمومي