منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 39 نفر
بازدید امروز: 890 نفر
بازدید دیروز: 636 نفر
تعداد کل بازدید: 1162388 نفر

مشاهده شماره خبر4705

عنوانانتقاد دیناروند از کسانی که منتظر اقدامات دیگران هستند
متن

رئیس سازمان غذا و دارو از کسانی که منتظر اقدامات دیگران هستند و دست روی دست می گذارند تا صرفا مجری سیاست های تدوین شده باشند به شدت انتقاد کرد.

به گزارش داروغذا به نقل از ایرنا، رسول دیناروند تاکید کرد: اگر ما کار نکنیم و به تماشاچی تبدیل شویم در برابر سلامت مردم مسئول خواهیم بود به آن معنا که در آینده به خاطر فعالیت هایی که می توانستیم انجام دهیم اما فرصت سوزی کردیم، مورد سئوال جدی قرار خواهیم گرفت.


دیناروند گفت: اقدامات لازم در خصوص پیشگیری ازبیماری های غیر واگیر در اولویت برنامه های این سازمان قرار دارد.


وی اظهار کرد: سازمان غذا و دارو می تواند متولی قوانین جدید بیماری های غیرواگیر (NCD) باشد؛ اگر قرار است اسید چرب حذف شود و مصرف نمک در جامعه کاهش یابد یا اینکه میزان شکر در نوشابه های گازدار و آبمیوه ها و نکتار به حداقل برسد، این سازمان غذا و دارو است که باید ضمن تعریف برنامه، فعالیت های مرتبط با این حوزه را مدیریت کند.


وی با اشاره به بیماری های غیرواگیر مانند بیماری های قلبی و عروقی، فشارخون، دیابت و پوکی استخوان، خاطرنشان کرد: بی تحرکی و تغییر سبک زندگی از جمله دلایل افزایش بیماری های غیرواگیر است.این بیماری های را می توان با کنترل زیرساخت ها از جمله تحرک و فعالیت کاهش داد؛ بنابراین در سازمان غذا و دارو، این ضرورت ایجاد شده است تا در سیاستگذاری و برنامه ریزی های خود، تمهیدات لازم جهت افزایش تحرک افراد جامعه اندیشیده شود.


بنا به گفته مسئولان وزارت بهداشت، ایرانی ها به خاطر بیماری های غیرواگیر سالانه 10 سال عمر برباد رفته دارند به آن معنا که 10 سال زودتر جان خود را براثر بیماری های غیرواگیر به ویژه سکته های قلبی و مغزی از دست می دهند. یکی از شاخص های وضعیت سلامت که در مقایسه های بین المللی و سیاست گذاری و برنامه ریزی سلامت کاربرد زیادی یافته ، شاخص بار بیماری است.

تاریخ درج1394:12:16
کلمات کلیدی
بازدید461
گروهاخبار عمومي