منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 12 نفر
بازدید امروز: 826 نفر
بازدید دیروز: 636 نفر
تعداد کل بازدید: 1162324 نفر

مشاهده شماره خبر4808

عنواندیناروند: تشویق و حمایت واردکنندگان دارو برای صادرات
متن

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو با تاکید براینکه سیاست‌های کاهشی واردات دارو همچنان ادامه دارد، حداکثر میزان واردات در انتهای برنامه ششم توسعه را 1.

3 میلیارد دلار اعلام کرد.

داروغذا:  رسول دیناروند، معاون وزیربهداشت و رییس سازمان غذا و دارو در مراسم عید دیدنی اعضای اتحادیه واردکنندگان گفت: برنامه‌های اقتصاد مقاومتی در اولویت برنامه‌های سازمان غذا و دارو است و همچنان سیاست کاهشی واردات دارو ادامه دارد و واردکنندگان را برای صادرات دارو تشویق می‌کنیم.

وی افزود: چشم انداز یکی از شرکتهای دارویی برای بازار ایران ظرف 10 سال آینده یک میلیارد دلار است. واردات دارو در انتهای برنامه ششم توسعه حداکثر به 1.3 میلیارد دلار خواهد رسید، قدر مطلق واردات دارو ممکن است کاهشی نباشد اما سهم آن کاهشی خواهد بود.

 

رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه واردکنندگان می‌توانند صادرکنندگان خوبی باشند، تصریح کرد: سیاست‌های اجرایی حوزه دارو به زودی اعلام می‌شوند و تا پایان دولت ثابت خواهند ماند.

دیناروند با تاکید براینکه قبول نداریم قیمت دارو بالاتر از سطح قیمت در دیگر کشورهای منطقه باشد، ادامه داد: خوشحالیم که قیمت بسیاری از داروها کاهش یافته است. باید شرکتهای بزرگ در ایران مسوولیت داروی خود را داشته باشند و اعتقادی به نمایندگی نداریم. با زور هیچ کاری را نمی‌توانیم انجام دهیم.

به گزارش ایسنا، وی در پایان، از آمادگی سازمان غذا و دارو برای برخورد با بی عدالتی در این حوزه خبرداد و گفت: اگر در سیستم سازمان غذا و دارو بی عدالتی می بینید حتما اعلام عمومی کنید و به ما اطلاع دهید.

تاریخ درج1395:01:21
کلمات کلیدی
بازدید426
گروهاخبار عمومي