منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 26 نفر
بازدید امروز: 616 نفر
بازدید دیروز: 636 نفر
تعداد کل بازدید: 1162114 نفر

مشاهده شماره خبر4991

عنوانملک زاده: با کمک شرکت های معتبر ، صنعت دارویی را روزآمد می کنیم
متن

صبح روز چهارشنبه، هیات بلندپایه اقتصادی آلمان شامل وزیر اقتصاد ایالت تورینگن و نمایندگان دو شرکت آلمانی با دکتر ملک زاده دیدار کردند.

به گزارش داروغذا به نقل از وبدا، دکتر رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در حاشیه این نشست که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به پیشرفت های مناسب ایران در صنعت دارویی، اظهار داشت: خوشبختانه با وجود زیرساخت های مناسب در کشور، بیش از 90 درصد از داروی مورد نیاز در داخل کشور تولید می شود و حتی بخشی از آن نیز به کشورهای همسایه صادر می شود.


وی روزآمد نبودن و نوسازی نشدن صنعت دارو از نظر تکنولوژی و فنی را به دلیل وجود تحریم های علیه ایران، یکی از مشکلات مهم حوزه دارو دانست و گفت: امروز در نشست خود با یکی از معتبرترین و موفق ترین شرکت هایی که در دنیا، تکنولوژی های شرکت های دارویی را نوسازی و به روز رسانی می کند، دیدار کردیم.

 


دکتر ملک زاده تصریح کرد: در این نشست که با حضور یکی از وزرای ایالتی آلمان برگزار شد، مدیران این شرکت معتبر با مدیران عامل و نماینده های شرکت های دارویی داخلی تعامل داشتند تا با استفاده از کمک آنها بتوانیم صنعت دارویی کشور را به روز کنیم.


معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در پایان به فضای پسابرجام اشاره کرد و گفت: با لغو تحریم ها علیه ایران و تعامل با کشورهای دنیا، در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی می توان با نوسازی صنعت دارو، گام مهمی در جهت رفع نیازهای کشور به واردات و صادرات دارو به کشورهای دنیا برداشت.

تاریخ درج1395:02:30
کلمات کلیدی
بازدید499
گروهاخبار عمومي