منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 23 نفر
بازدید امروز: 616 نفر
بازدید دیروز: 636 نفر
تعداد کل بازدید: 1162114 نفر

مشاهده شماره خبر5013

عنوانوزیر بهداشت عنوان کرد: کاهش 270 قلم کمبود دارویی در دولت یازدهم
متن
وزیر بهداشت با اشاره به دستاوردهای دارویی دولت یازدهم اظهار داشت: در زمان شروع به کار دولت یازدهم با کمبود 300 قلم دارو مواجه بودیم که هم اکنون این تعداد به کمتر از 30 قلم کاهش یافته است.
 

وی با اعلام اینکه در گذشته 40 درصد هزینه های مردم بابت دارو و تجهیزات پزشکی در مراجعه به مراکز درمانی پرداخت می شد، افزود: هم اکنون این سهم به 5 درصد رسیده که سهم روستاییان از پرداخت هزینه های دارو و تجهیزات پزشکی 3 درصد و شهرنشینان 6 درصد است.

وزیر بهداشت با اعلام اینکه تا قبل از اجرای طرح تحول سلامت، بیش از 90 درصد مراجعات مردم برای تامین دارو و تجهیزات به خارج از مراکز درمانی بود، ادامه داد: در حال حاضر میزان مراجعات برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی به خارج از مراکز درمانی به کمتر از 3 درصد رسیده است.

هاشمی با عنوان این مطلب که دولت یازدهم را متهم می کنند با اجرای طرح تحول سلامت به دنبال افزایش واردات دارو بوده است، توضیح داد: در سال 91، یک‌ میلیارد و 350 میلیون دلار واردات دارو داشته ایم که در سال 93 این رقم به زیر یک‌میلیارد دلار کاهش یافته است.

وی همچنین از 2 برابر شدن سهم صادرات دارو خبر داد و گفت: مشکل امروز صنعت دارویی کشور قدیمی بودن آن است.

وزیر بهداشت از معاون اول ریاست جمهوری خواست که صنعت دارویی را کمک کنند تا بتواند نوسازی در این بخش صورت بگیرد.

وی تصریح کرد: اگر دولت بتواند یک‌هزار میلیارد تومان به صنعت دارویی کشور کمک کند، ظرف 5 تا 10 سال آینده بخش عمده ای از بازارهای منطقه را تسخیر خواهیم کرد.

هاشمی با اعلام اینکه از ابتدای شروع به کار دولت یازدهم تا امروز هر ماه دو قلم دارو روانه بازار دارویی کشور شده است، خاطرنشان کرد: در این دولت بالغ بر 60 قلم دارو تولید و عرضه شده است.

تاریخ درج1395:03:02
کلمات کلیدی
بازدید531
گروهاخبار عمومي