منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 13 نفر
بازدید امروز: 349 نفر
بازدید دیروز: 636 نفر
تعداد کل بازدید: 1161847 نفر

مشاهده شماره خبر5118

عنواناعمال نظرات انجمن تولید کنندگان بر واردات
متن
رئیس اداره واردات محصولات آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: شرکت های خارجی برای واردات و فعالیت خود در کشور می توانند از ظرفیت خالی کارخانجات داخلی استفاده کنند و به صورت مشارکتی با کارخانجات تولید داخل اقدام به فعالیت نمایند.

به گزارش داروغذا، دکتر مریم فرزان، رئیس اداره واردات محصولات آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی در صدور مجوز های واردات محصولات آرایشی و بهداشتی که مشابه تولید داخل دارند از برخی کشورها محدودیت هایی اعمال گردیده است.


دکتر فرزان در ادامه  اظهار داشت: شرکت های خارجی برای واردات و فعالیت خود در داخل کشور می توانند از ظرفیت خالی کارخانجات داخلی ( تولید تحت قراردادی) استفاده کنند یا  تکنولوژی های خود را به کشور منتقل کنند.

رئیس اداره واردات محصولات آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان گفت: انجمن تولید کنندگان محصولات آرایشی و بهداشتی در موضوع واردات نظرات خود را اعمال می کنند و در کمیته های واردات ما حضور فعال دارند.

تاریخ درج1395:03:25
کلمات کلیدی
بازدید476
گروهاخبار عمومي