منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 12 نفر
بازدید امروز: 406 نفر
بازدید دیروز: 540 نفر
تعداد کل بازدید: 1161268 نفر

مشاهده شماره خبر5741

عنوانغربالگری اضطراب اجرا می شود
متن

رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه یکی از برنامه‌های بهزیستی غربالگری اضطراب است، گفت: مرکز راهبردی سلامت روان توانسته است طبق مصوبه شورای بهزیستی به عنوان یک شاخه از مرکز تحقیقات سلامت اجتماعی دانشگاه بهزیستی شود.

یکی از برنامه‌های بهزیستی غربالگری اضطراب است

به گزارش داروغذا به نقل از تامین ۲۴، «مجید رضازاده» رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه یکی از برنامه‌های بهزیستی غربالگری اضطراب است، گفت: در این برنامه طی سنجشی که انجام می‌گیرد کودکانی که دارای اضطراب هستند به مراکز مشاوره ارجاع داده می‌شوند تا از خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند شود.
 
به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان بهزیستی کشور، رئیس مرکز توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه سلامت روان یکی از موضوعات مهم برای مسائل اجتماعی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است، افزود: مرکز ملی راهبری و توسعه سلامت روان توانسته است طبق مصوبه شورای بهزیستی به عنوان یک شاخه از مرکز تحقیقات سلامت اجتماعی دانشگاه بهزیستی شود .

وی، تصریح کرد: اگر بر روی سلامت روان در کشور کار شود حتما مسائل و مشکلات آسیبإهای اجتماعی مثل طلاق، اعتیاد و خشونت در  کشور کاهش می‌یابد.
 
رضازاده یادآور شد: آموزش پیش از ازدواج یکی از مهمترین برنامه بهزیستی برای سلامت خانواده و پیشگیری از طلاق است .

تاریخ درج1395:08:21
کلمات کلیدی
بازدید671
گروهاخبار عمومي