منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 13 نفر
بازدید امروز: 383 نفر
بازدید دیروز: 540 نفر
تعداد کل بازدید: 1161245 نفر

مشاهده شماره خبر5769

عنوانملک زاده: کشف واکسن سرطان را تکذیب می کنیم
متن
دکتر ملک زاده گفت: برای تبدیل شدن یک طرح تحقیقاتی به واکسن، حدود 15 تا 20 سال کار نیاز دارد.

به گزارش داروغذا به نقل از وبدا، دکتر رضا ملک‌زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در نشست خبری این معاونت درخصوص خبر تولید واکسن سرطان، در کشور گفت: موضوع تولید واکسن سرطان و تایید آن توسط وزارت بهداشت را که متاسفانه خبر آن در رسانه ها منتشر شده به طور کامل تکذیب می‌کنم و اصلا چیزی به نام واکسن سرطان نداریم.

 


دکتر ملک زاده در توضیح این مطلب گفت: گروهی که در یک بخش خبری صدا و سیما این ادعا را مطرح کردند، گروهی از محققانی هستند که کار تحقیقاتی اولیه (مرحله حیوانی) را در این زمینه انجام داده اند و برای تبدیل شدن به یک واکسن به 15 تا 20 سال کار نیاز دارد.

 


معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با تاکید بر عدم پخش اخبار علمی غیرموثق در رسانه‌ها عنوان کرد: این واکسن هنوز در مرحله تحقیقاتی قرار دارد و مرحله حیوانی‌اش انجام شده از این رو ادعای این گروه و مرکز را به طور کلی تکذیب می‌کنم و اعلام می‌کنم که هیچ‌گونه واکسنی برای سرطان کشف نشده است.

 

تاریخ درج1395:08:25
کلمات کلیدی
بازدید415
گروهاخبار عمومي