منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 12 نفر
بازدید امروز: 313 نفر
بازدید دیروز: 540 نفر
تعداد کل بازدید: 1161175 نفر

مشاهده شماره خبر5831

عنوانهشدار آنفولانزای مرغی
متن

مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت شکار و صید سازمان حفاظت محیط زیست با هشدار به شکارچیان پرنده در استان‌های مختلف، از آنها خواست تا برای سلامتی خود، خانواده و دیگر افراد جامعه تا اطلاع بعدی از شکار پرهیز کنند.

به گزارش داروغذا از ایسنا، علی تیموری گفت: به دلیل شیوع آنفولانزای مرغی از طریق پرندگان مهاجر، پروانه شکار جدید فعلا صادر نمی‌شود و هرگونه شکار هم تا روشن شدن وضعیت این بیماری نظر به امکان سرایت آن به انسان‌ها ممنوع است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی محیط زیست، وی خاطرنشان کرد، روز شنبه طی بخشنامه‌ای به کلیه استان‌ها اعلام خواهد شد که با توجه به شیوع  ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در کشور، پروانه عادی شکار پرنده صادر نشود و شکار پرندگان وحشی برای دارندگان پروانه نیز تا اطلاع ثانوی ممنوع خواهد بود.

 

تاریخ درج1395:09:13
کلمات کلیدی
بازدید402
گروهاخبار عمومي