منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 15 نفر
بازدید امروز: 266 نفر
بازدید دیروز: 540 نفر
تعداد کل بازدید: 1161128 نفر

مشاهده شماره خبر5869

عنوانجریمه‌های دارویی بازدارنده نیست
متن

سرپرست دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم پزشکی و دارویی با انتقاد از به‌روز نبودن قوانین مبارزه با فساد، گفت: «متاسفانه امروز بسیاری از قوانین موجود بسیار قدیمی و ناکارآمد هستند.

»

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، ذبیح‌زاده در همایش ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد گفت: «یکی از حقوق مردم تامین امنیت جسمی آنهاست و دولت‌ها برای انجام این وظیفه از دو راهکار استفاده می‌کنند.»
وی افزود: «راه حل اول نظارت بر محصولات قضائی و دارویی و راه حل دوم تعقیب و برخورد با متخلفین این حوزه است.» معاون دادستان تهران تصریح کرد: «در بخش اول وظیفه عمدتا برعهده سازمان غذا و دارو و در بخش دوم وظیفه ابتدا برعهده قوه مقننه است که قوانین مناسب و بازدارنده را تصویب کند.»
ذبیح‌زاده اظهار داشت: «پس از این مرحله، وظیفه دوم برعهده قوه قضاییه است که این قوانین را به خوبی اجرا کند.» سرپرست دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم پزشکی و دارویی افزود: «سازمان غذا و دارو امروز باید نیروی آموزش دیده کافی در بحث نظارت داشته باشد، اما آنچه که من در دادسرا می‌بینم ظاهرا کافی نیست. البته سوال اینجاست که این نهادها به وظیفه خود به خوبی عمل می‌کنند، که پاسخ منفی است.»


ذبیح‌زاده با انتقاد از اینکه قوانین این حوزه قدیمی است و با خلاءها و ضعف‌های اجرایی مواجه هستیم، گفت: «ما امروز تنها با جریمه نقدی آن هم حداکثر ۵میلیون مواجه هستیم، آیا این بازدارنده است. درحالی که همکاری موثر و نزدیکی از سوی دادستان‌ها با بازرسان وزارت بهداشت می‌تواند نقش موثری در پیشگیری از تخلفات داشته باشد.»
سرپرست دادسرای ویژه رسیدگی به جرائم پزشکی و دارویی افزود: «قانون بیش از ۶٠سال قدمت دارد اما قرار نیست چون ناکارآمد است ما دست روی دست بگذاریم بلکه باید با همکاری مناسب ضعف قوانین را جبران کنیم.»
تاریخ درج1395:09:24
کلمات کلیدی
بازدید315
گروهاخبار عمومي