مشاهده شماره خبر7037
عنوان | سازمان غذا و دارو خبر اعلام کرد; مردم بدون نگرانی والزارتان مورد نیاز خود را از داروخانه های سراسر کشور تهیه کنند |
---|---|
متن | معاون فنی مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به جمع آوری کامل والزارتان 7 شرکت دارویی، گفت: مردم بدون نگرانی والزارتان مورد نیاز خود را از داروخانه ها تهیه کنند. دکتر حمیدرضا اینانلو در گفت و گو با خبرنگار ایفدانا با اشاره به جمع آوری کامل والزارتان ریکال شده 7 شرکت دارویی عنوان کرد: در حال حاضر مصرف کنندگان والزارتان می توانند با خیال آسوده این دارو را بدون نگرانی از داروخانه های سراسر کشور تهیه و مصرف کنند.
وی افزود: تمام والزارتان تولیدی با یک نوع ماده موثر که از تیرماه ریکال شده بود، از سطح بازار جمع آوری شده و شرکت های دارویی نیز در حال عودت مواد اولیه خریداری شده به شرکت تولیدکننده هستند.
به گفته معاون فنی مدیرکل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو، مصرف کنندگان والزارتان می توانند از داروهای تمام شرکت های تولید کننده تهیه و مصرف کنند./
|
تاریخ درج | 1397:07:20 |
کلمات کلیدی | |
بازدید | 392 |
گروه | اخبار عمومي |