منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 5 نفر
بازدید امروز: 36 نفر
بازدید دیروز: 484 نفر
تعداد کل بازدید: 902559 نفر

مشاهده شماره خبر878

عنوانرییس دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد تخفیف میـــــــلیاردی به بیـــــــــــــــماران
متن
خبرگزاری تسنیم:رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تخفیف یک میلیارد تومانی بیمارستان امام‌خمینی(ره) برای هزینه‌ درمان بیماران،گفت:باید مسیرهای جدید پیش روی خیرین سلامت قرار گیرد،زیرا تاثیر مثبت حضور خیرین در سلامت هنوز به طور کامل روش نشده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی جعفریان با اشاره به تخفیف یک میلیارد تومانی بیمارستان امام‌خمینی(ره) برای هزینه‌ درمان افراد بی‌بضاعت، اظهار داشت: همایش خیرین عرصه سلامت در تاریخ 24 دی ماه در تالار امام خمینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود که به تبیین نقش و اهمیت حضور خیرین در عرصه‌های مختلف سلامت می پردازد.

وی با بیان اینکه به عنوان مثال در حوزه دارو مکانیسم فعالی برای حضور خیرین طراحی نشده است و شاید دلیل آن عدم تبیین مناسب نیاز به حضور خیرین در این عرصه‌هاست، اظهار کرد: این امکان وجود دارد که موقوفاتی داشته باشیم تا عوایدش برای بیماران نیازمند به دارو صرف شود.

جعفریان در نشست خبری همایش خیرین عرصه سلامت افزود: در تمام دنیا به ویژه در کشور ما روال به این گونه است که افراد بر اساس منویاتی که برایشان اولویت دارد و متعاقب میل درونی‌شان است، وارد امور خیر می‌شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه متاسفانه چرخه مالی در بیمارستان‌های دولتی عمومی ناقص است و درآمد آنها با هزینه‌هایشان جور درنمی‌آید، اظهار داشت: اگر نیاز‌های عرصه سلامت برای خیرین تبیین شده و آنها وارد این عرصه‌ها شوند، می‌توانیم به جهش در این خصوص دست پیدا کنیم.

جعفریان با اشاره به رشد سریع مدرسه‌سازی توسط خیرین در کشور، گفت: مواردی نظیر ساخت مدرسه‌ها، حسینیه‌ها و مساجد توسط خیرین در کشور ما بسیار مشهود است و افراد خیر با خواست و میل درونی خود به راحتی به سمت شرکت در این امور می‌روند اما کمک در پیشبرد برخی امور چندان ملموس نیست. به عنوان مثال تاثیر مثبت حضور خیرین در عرصه سلامت هنوز به طور کامل روشن نمایی نشده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال افراد به این نتیجه رسیده‌اند که اگر بناست توسعه اتفاق بیفتد، لازم است مدرسه و دانشگاه ساخته شود. همچنین علت اینکه خیری دست به ساخت خوابگاه می‌زند، این است که درک کرده است دانشجوی ما نیاز به اسکان مناسب در شهرستان برای ادامه تحصیل خود دارد. نیاز است در عرصه‌های مختلف بهداشت و درمان نیز تمرکز شده و در این خصوص روشن‌نمایی‌های لازم صورت پذیرد که در همایش تقدیر از خیرین عرصه سلامت که با هدف تدوین عرصه‌های ورود خیرین سلامت به مقوله‌های مختلف صورت می‌پذیرد، در این خصوص به طور مفصل بحث خواهد شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تعداد افراد خیر در کشور ما فراوان است، تاکید کرد: باید مسیرهای جدید پیش روی خیرین قرار بگیرد؛ به ویژه در خصوص امر بهداشت و درمان که شاید چندان برای آنها تبیین نشده باشد. به عنوان مثال پیشگیری از یک سرطان می‌تواند علاوه بر افزودن بر عمر مفید زندگی بیمار، از صرف هزینه‌های سنگین نیز جلوگیری کند.

جعفریان با بیان اینکه درمان بخشی از هزینه‌های خانوار را تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: متاسفانه بر اساس قانون برنامه توسعه، باید سهم مردم از پرداخت هزینه‌های سلامت به زیر 30 درصد می‌رسید، اما متاسفانه تاکنون محقق نشده است و سهم مردم از پرداخت هزینه‌های سلامت حدود 60 تا 70 درصد است و اگر خانواده‌ای بیمار داشته باشد، متحمل پرداخت‌ هزینه‌های بسیاری می‌شود.

وی ادامه داد: ارائه خدمات با کیفیت مستلزم صرف هزینه است و اگر هزینه‌ها به اندازه کفایت تامین نشود، هم مردم، هم دولت و هم دست‌اندرکاران نظام سلامت ناراضی خواهند بود. باید انتظارمان را از درمان تعدیل کنیم. البته انتظار ما برای درمان منطقی نیست و هر بیماری حق دارد تا بهترین خدمات را دریافت کند. اما باید به راه‌های تامین منابع نیز اندیشید.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اینکه بخشی از منابع نظام سلامت از طریق دولت و بخشی از طریق تعرفه‌ها تامین می‌شود، اظهار کرد: متاسفانه چرخه مالی در بیمارستان‌های دولتی عمومی ناقص است و درآمد آنها با هزینه‌هایشان جور در نمی‌آید. امروز یک سوم پرسنل خدمات بهداشتی درمانی در دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران از دولت حقوق نمی‌گیرند و بیمارستان‌ها حقوق آنها را از راه درآمدهای خود می‌پردازند. این مسئله باعث می‌شود سهم مردم از پرداخت هزینه‌های سلامت افزایش یابد.

جعفریان خاطرنشان کرد: اگر این نیاز تبیین شود و خیرین وارد این عرصه‌ها شوند، می‌توانیم به جهش در این خصوص دست پیدا کنیم. علاوه بر این مکانیسم‌های مدیریتی‌ ما و سهم دولت در پرداخت هزینه‌های سلامت نیز باید اصلاح شود.مکانی چون بیمارستان امام خمینی (ره) سالانه یک میلیارد تومان بابت هزینه‌ درمان افراد بی‌بضاعت تخفیف می‌دهد. دولت هم سالانه دو تا سه میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی تهران برای این منظور کمک می‌کند.

تاریخ درج1392:10:17
کلمات کلیدیتخفيف
بازدید877
گروهاخبار عمومي