منو اصلی
ضوابط سه سازمان بیمه گر
آخرین مقالات من
پیوند های سایت
امکانات
*توجه: آمار بازدید به ازای هر شخص می باشد،
به این معنی که به ازای هرچندبار بازدید سایت در طول یک روز توسط یک نفر، به تعداد آمار بازدید فقط یکی اضافه می شود


افراد آنلاین: 5 نفر
بازدید امروز: 310 نفر
بازدید دیروز: 388 نفر
تعداد کل بازدید: 903221 نفر

مشاهده شماره خبر906

عنوانبحث آموزش به بیمار از زبان قائم مقام وزیر بهداشت
متن

قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه‌ها، دلایل مناسب نبودن بحث آموزش به بیماران در مراکز درمانی را توضیح داد.

به گزارش داروغذا به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر سید حسن امامی رضوی در حاشیه دومین کنگره ملی آموزش به بیمار در پاسخ به سئوالی درباره اینکه چرا مبحث آموزش به بیمار در سطح کشور و به ویژه در مراکز درمانی جدی گرفته نمی‌شود، گفت: عمده این مشکل مربوط به مراکزی است که مراجعه‌کننده زیادی دارند. البته این موضوع به تمام بخش‌ها عمومیت ندارد. در بخش سرپایی مردم اغلب به پزشکان شناخته شده مراجعه می‌کنند و به همین دلیل است که برخی مطب‌ها متراکم‌تر هستند. در این زمینه چاره‌ای جز نظام ارجاع و پزشک خانواده نداریم.


وی در این باره افزود: در بخش درمانگاهی بیمارستان‌ها نیز با این مشکل مواجه هستیم. در بخش بستری نیز به دلیل آنکه تعداد بیمار در برخی بیمارستان‌ها زیاد است، حتی اگر باور آموزش به بیمار وجود داشته باشد و ابزارها و زیرساخت‌های آن هم فراهم باشد، اما اگر پرسنل از فراغت لازم برخوردار نباشند، بحث آموزش به بیمار اتفاق نخواهد افتاد. در این زمینه نیز باید نظام سطح‌بندی و همچنین سیستم ارجاع اجرایی شود تا بتوانیم مباحث مربوطه را مدیریت کنیم. البته اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

قائم مقام وزیر بهداشت در امور دانشگاه‌ها ادامه داد: کشور ما در بحث آموزش به بیمار در ابتدای کار قرار دارد. اقداماتی که در کشور ما صورت می‌گیرد، آموزش مناسب و اثربخش نیست. با ایجاد زیرساخت‌ها و پایش اقدامات انجام شده می‌توانیم به آموزش بیمار در حد مورد انتظار دست یابیم. برنامه حاکمیت بالینی به صورتی ویژه بر بحث آموزش به بیمار تاکید دارد. برنامه اعتباربخشی بیمارستان‌ها نیز این موضوع را پایش می‌کند.

تاریخ درج1392:10:19
کلمات کلیدیآموزش به بیمار
بازدید801
گروهاخبار عمومي